Poliţiştii din Rădăuţi au fost anunţaţi miercuri, în jurul orei 19, că pe strada Mihai Viteazu din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat de producerea acestuia a părăsit locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că maşina condusă de o localnică în vârstă de 42 de ani, pe str. Mihai Viteazu, a fost acroşată pe partea lateral stânga de un autoturism care circula din sens opus, iar după impact conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea.

În jurul orei 20.30, autoturismul care a părăsit locul accidentului a fost identificat în trafic pe str. Volovățului, condus de un bărbat de 36 ani, localnic.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.