Până pe 10 noiembrie 2019, copiii au ocazia, la Iulius Mall Suceava, să se distreze și să înveţe despre Univers și planeta Marte, în cadrul expoziţiei „First Kids on Mars”. Micilor curioși li s-a pregătit un circuit cu „misiuni” spaţiale, pe care îl realizează cu ajutorul animatorilor. Întreaga expoziţie este alcătuită din elemente de butaforie de cea mai înaltă calitate, iar tehnologiile moderne facilitează descoperirea lumii astronauţilor de către cei mici.

Iulius Mall Suceavași ASSIST Software îi invită pe prichindei la expoziţia „First Kids on Mars”, care le oferă o oportunitate inedită de a-și petrece timpul liber și, totodată, de a descoperi lucruri noi. Organizatorii au pregătit o „călătorie” pe planeta Marte, iar punctul de plecare este la etajul Iulius Mall, în zona food court. Aventura începe cu alegerea echipamentului potrivit, pentru ca mai apoi să înveţe despre gravitaţie în sistemul solar. Următoarea misiune este pregătirea lansării unei rachete de la un panou de comandă, apăsând pe butoanele corecte.

Într-un cilindru rotativ, care simulează o staţie spaţială, micuţii află cum se trăiește în cosmos, urmând să aterizeze pe Marte. Cu ajutorul robotului Curiosity și a realităţii augmentate, copiii descoperă planeta roșie, primind, totodată, și explicaţiile animatorilor despre cum a ajuns robotul să exploreze acest corp ceresc. Mai mult, au și misiunea de a produce oxigen într-unul dintre laboratoarele cu plante din baza marţiană. Aventura se va încheia cu poze amuzante și diplome de exploratori, care le vor aminti micilor cosmonauţi de memorabila experienţă.

Expoziţia interactivă va avea locpână pe 10 noiembrie și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani. Durata unui tur ghidat este de 50 de minute, iar preţul unui bilet este de 15 lei. În cazul grupurilor de minimum 10 copii, preţul este de 10 lei de persoană.Programările se pot face laCentrul Info Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon0230.208.700. Partener al evenimentului esteASSIST Software.