Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a ales cu dosar penal pentru un noian de infracţiuni, după ce, beat şi fără permis, a ieşit în trafic cu o motocicletă neînmatriculată.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică, la ora 20.50, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată sau înregistrată pe DJ 178, dinspre Humoreni spre localitatea Bălăceana, un localnic de 47 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe carosabil, suferind leziuni.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motocicletei a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” „conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, ce va fi soluționat procedural.