Acest sfârşit de săptămână aduce la Iulius Mall Suceava atelierele de creaţie, unde copiii îşi pot exersa abilităţile şi inventivitatea, iar cei mari sunt invitaţi la Târgul de Handmade, să descopere articole originale, create cu dibăcie.

Până pe 24 noiembrie 2019, la etaj, în zona Food Court, are loc Târgul de Handmade, un univers al produselor realizate cu atenţie şi inspiraţie pentru cei care nu se aliniază trendurilor şi vor obiecte deosebite. Aceştia sunt invitaţi să descopere coliere, cercei, brăţări şi alte accesorii realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, dar şi genţi şi articole vestimentare. Iar cine caută un cadou personalizat va putea alege dintr-o multitudine de obiecte decorative, cutii de podoabe pictate manual, ceasuri de perete, dar şi cosmetice naturale sau delicii pregătite în casă.

Sâmbătă, 23 noiembrie, continuă seria mult îndrăgitelor atelierele de creaţie. De la 14.00, respectiv de la 15.00, în cadrul celor două sesiuni creative, copiii vor avea de realizat, cu materialele oferite de Iulius Mall Suceava, o cutie din lemn pictată. Ca de fiecare dată, cei mici vor putea lua obiectul creat acasă. Atelierele se desfăşoară la parterul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii şi sunt susţinute de specialiştii de la Creativ & Deco. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfăşurării atelierelor.