Doi bărbaţi din judeţul Suceava, de 26 şi 47 de ani, au încercat să se sinucidă la începutul săptămânii, primul folosind o cantitate mare de antigel, iar al doilea folosind erbicid.

Marţi, la ora 19:29, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de către Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat o persoană de sex masculin care acuza dureri provocate de ingerarea voluntară a unei cantităţi de antigel.

Tânărul în vârstă de 26 ani a ingerat voluntar aproximativ 200 ml de antigel.

Din discuţiile purtate cu bărbatul, a reieşit faptul că luni, în jurul orei 13:00, pe fondul unor neînţelegeri în familie, acesta s-a deplasat pe un teren agricol, unde a ingerat aproximativ 200 ml de antigel.

Marţi, în jurul orei 18:00, din cauza faptului că se simţea rău, acesta s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea primirii de îngrijiri medicale, rămânând internat.

Tot marţi, la ora 21:02, polițiștii au fost anunţaţi prin 112 că un bărbat de 47 ani a băut soluție pentru plante.

Luni seara, în jurul orei 20:55, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor divergențe cu soția sa, bărbatul a consumat voluntar aproximativ 50 ml erbicid.

Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”intoxicație voluntară cu erbicid”, rămânând internat sub supraveghere.