O şoferiţă a murit în această dimineață, în urma coliziunii dintre mașina pe care o conducea și un microbuz. Accidentul s-a produs în jurul orei 08.00, pe DN 17, în interiorul localității Molid, în coliziune fiind implicate un autoturism marca Opel, condus de o femeie de aproximativ 60 de ani, și un microbuz de marfă Mercedes Sprinter, cu remorcă. În condiții neelucidate încă, microbuzul a intrat în coliziune cu autoturismul în zona portierei șoferului, în urma impactului femeia rămânând încarcerată în interiorul mașinii. La fața locului a fost solicitată intervenția unui modul de descarcerare, format dintr-o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în ajutorul căreia a ajuns și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La sosirea echipajelor de salvare, femeia încarcerată se afla în stare de inconștiență. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, femeia nu a mai putut fi salvată, constatându-se decesul acesteia.

În interiorul microbuzului pentru transport de marfă se afla doar șoferul acestuia, care nu a suferit leziuni grave. Polițiștii fac cercetări la locul producerii accidentului, pentru a stabili modul în care a avut loc și cine se face vinovat de producerea lui, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.