Un minor de 16 ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns în arestul Poliţiei Judeţene după ce a tâlhărit o femeie pe o stradă din localitate.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă. La ora 06.15, Poliţia Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că unei femei i-a fost sustrasă poşeta, în imediata apropiere a spitalului din localitate.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din teren, care din primele verificări au stabilit că localnica de 51 ani se deplasa printre blocurile de pe strada Sirenei, pe o alee neiluminată, şi a fost acostată de un tânăr care la un moment dat i-a luat în fugă de pe umăr poşeta în care avea un telefon şi mai multe bunuri de îngrijire personală.

Au fost constituite de îndată mai multe echipaje care au verificat zona, la scurt timp fiind identificat autorul faptei, un minor de 16 ani, din localitate.

După audieri şi administrarea materialului probator, faţă de suspect a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca luni să fie prezentat în faţa procurorului de caz cu propunerea dispunerii faţă de acesta a măsurii preventive a controlul judiciar.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „tâlhărie”.