Creativitatea este un proces de învăţare aparte, în care copiii au posibilitatea să îşi descopere pasiunile şi să se exprime liber. Copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, în fiecare sâmbătă, să se distreze şi să-şi valorifice timpul liber într-un mod cât mai plăcut, la atelierele de creaţie.

Cei mici iubesc culoarea şi plastilina şi simt deplin bucuria de a crea lucruri cu propriile mânuţe. De aceea, la atelierele de creaţie din acest sfârşit de săptămână, de la Iulius Mall Suceava, vor avea prilejul să-şi cultive imaginaţia. Specialiştii de la Creativ & Deco îi aşteaptă pe cei mici, sâmbătă, la parterul Iulius Mall, în zona Kids, de la orele 14.00 şi 15.00, să creeze puşculiţe din lemn decorate cu plastilină 5D. În cadrul celor două sesiuni creative, copiii vor primi de la Iulius Mall materialele necesare realizării obiectelor şi vor putea lua acasă puşculiţele create. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfăşurării atelierelor. Atelierele de creaţie vor continua şi weekendurile viitoare cu noi teme: pictură, desen sau decupaj.