Voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), în parteneriat cu Fundația „Împreună pentru solidaritate Socială” din Piatra Neamț, au împărțit 400 de pizza pentru circa 150 de familii nevoiașe din municipiul Suceava, familii cu mulți copii, și bătrânilor bolnavi.

Zece voluntari ATOS au împărțit pizza oamenilor de la două blocuri sociale, respectiv blocul 48, de pe Mărășești, cunoscut ca blocul groazei, și în cel de lângă Inspectoratul Școlar Suceava.

De asemenea, atenția voluntarilor s-a îndreptat și asupra câtorva familii de la blocurile de garsoniere din zona Liceului Pedagogic și Catedrală și asupra a două familii necăjite cu câte zece copii din Scheia și Ițcani.

„Dumnezeu revarsă asupra noastră toate darurile. Avem datoria să-i ajutăm pe cei mai slabi decât noi, bolnavi, bătrâni și oameni care suferă. De aceea, tinerii noștri voluntari ajută cu bucurie. Oricând și oriunde, noi vom sări la nevoie, cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a menționat Pr. Justinian-Remus Cojocar, coordonator ATOS.