Zona centrală a municipiului Suceava devine mai atractivă pentru plimbări și ieșiri în aer liber, de marți, 2 iunie, odată cu punerea în funcțiune a celor două fântâni arteziene din Parcul Central, reparate și modernizate.

Viceprimarul Marian Andronache, care s-a ocupat de lucrare, a anunțat: “Fântânile arteziene din Parcul Central au fost reparate, s-au făcut probele necesare și din această seară ne vom bucura de ele! Plăcile de granit ale bazinelor au fost completate și șlefuite, s-au schimbat instalațiile de alimentare ale apei cu altele din inox, s-au reparat tablourile electrice. Jocurile de apă au fost modificate și au fost prevăzute cu lămpi care își schimbă coloratura. Lucrările au fost un pic întârziate din cauza pandemiei, însă e bine că odată cu deschiderea parcurilor și începutul sezonului cald fântânile au devenit funcționale”.

Astfel continuă seria de modernizare a fântânilor arteziene din municipiul reședință de județ, după ce a fost refăcută total cea din parcul de la Policlinică, Vladimir Florea, iar următoarea vizată este cea de la baza esplanadei centrale, de lângă blocul Union.