Inconștiență crasă pentru un bărbat de 48 de ani, din Boroaia, care a plecat la plimbare cu un motoscuter deși era mort de beat și nu avea nici permis de conducere. Cireașa de pe tort a fost pusă de faptul că bărbatul a fost implicat și într-un eveniment rutier, cu un autoturism marca VW, condus de o femeie, tot din Boroaia.

Din fericire, în urma tamponării nimeni nu a fost rănit. În schimb au existat pagube materiale minore. Cele două persoane au fost testate cu aparatul etilotest. Dacă în cazul șoferiței rezultatul a fost zero, în cazul bărbatului care conducea motoscuterul rezultatul a fost de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat acum pentru un ”snop” de infracțiuni, respectiv „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.