Bicicliștii au fost implicați în ultimele zile în mai multe evenimente soldate cu rănirea acestora. Unii dintre cei implicați erau băuți, fapt care atrage sancțiuni pecuniare din partea polițiștilor. Numai în cursul zilei de sâmbătă s-au înregistrat trei astfel de evenimente în care au fost implicați bicicliști.

Un bărbat de 71 de ani care circula pe un drum comunal din Pojorâta a intrat cu roata din față a bicicletei într-o denivelare, motiv pentru care s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe carosabil, suferind leziuni la nivelul capului, autoacidentându-se. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Tot sâmbătă, un tânăr de 24 de ani din Ilișești a intrat cu bicicleta într-o autoutilitară. Bărbatul a suferit leziuni ușoare, iar polițiștii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca pe bicicletă, rezultatul la etilotest fiind 0,68mg/l.

Cel de-al treilea caz s-a înregistrat pe DJ 208B, la Dumbrăveni. Un biciclist în vârstă de 31 de ani, din Siminicea, s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea. Bărbatul a fost preluat de un echipaj ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava.