Un șofer care cel mai probabil s-a urcat băut la volan a fost protagonistul unei urmăriri cu șicanări în trafic. S-a întâmplat în plină noapte, pe drumul național 17A, între Sadova și Vatra Moldoviței. În seara zilei de vineri, polițiștii care se aflau în patrulare au observat un autoturism marca Toyota Hilux și au încercat să-l oprească pentru control. Șoferul nu doar că nu a oprit la somațiile transmise prin porta vocea mașinii de poliție, dar a și făcut manevre de așa natură încât să le dea bătăi de cap celor care îl urmăreau.

Totul s-a terminat după o urmărire de circa 5 km, până când șoferul a putut fi blocat. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 40 de ani, din Sadova. Cum acesta mirosea a alcool, polițiștii au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest, dar bărbatul a refuzat. Același lucru s-a întâmplat și la spital, unde șoferul a refuzat să dea probe de sânge.

El s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.