O parte din obiectivele de investiții demarate de Primăria Suceava din fonduri proprii, cu fonduri europene sau parțial din credite, au fost verificate în teren, luni, de către primarul Ion Lungu.

Acesta a făcut un tur al acestora, pornind cu lucrările la ruta alternativă Suceava – Botoșani, Podul Unirii, zona de agrement de pe malul râului Suceava și a încheiat cu cele ale ambițiosului proiect de modernizare din Piața Mică.

“Am am verificat și următoarele lucrări de investiții: Autobaza electrică; Grădiniță Burdujeni sat; Reabilitarea străzilor Vasile Pârvan și Crângului din Burdujeni sat; Extinderea gazului metan în Burdujeni sat; Centru Multifuncțional Ițcani (cu sediul la primăria Ițcani); Modernizare ștrand; Grădiniță zona centrală str. Dobrogeanu Gherea; Apă și canalizare în Cartier Tătărași, modernizarea Piață cu parcare subterană George Enescu.
Se lucrează binișor. Din păcate, pe toate șantierele forța de muncă este subdimensionată. Monitorizăm constructorii să termine la timp lucrările câștigate la licitație!” a subliniat edilul municipiului reședință de județ.