La începutul săptămânii a fost emis Ordinul Rectorului Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava în ceea ce privește reluarea concursului pentru selecția decanului de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. 

Această decizie a fost luată de conducerea universității sucevene pentru că numărul de candidați pentru participarea la concursul public pentru alegerea noului decan a fost insuficient. Din această pricinăconcursul public pentru selecția noului decan al acestei facultăți va fi reluat și se va desfășura potrivit noului calendar, publicat pe pagina web a universității.

Potrivit Procedurii privind organizarea concursului pentru selecția decanilor facultăților din cadrul USV, în situația în care nu există cel puțin 2 candidați avizați de Consiliul Facultății, concursul va fi reluat, stabilindu-se un nou calendar.

Pentru desfășurarea noului concurs, planurile manageriale și CV-urile candidaților

urmează să fie publicate pe site-ul www.usv.ro, la secțiunea Alegeri, unde vor fi anunțate și rezultatele oficiale ale concursului.

Detaliile suplimentare și noul calendar al concursului pentru selecția decanului de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor sunt disponibile la următoarea legătură:

  https://usv.ro/fisiere_utilizator/file/Alegeri/2020/decani/O%20215_13.07.2020.pdf