Dacă pentru majoritatea sucevenilor principalul eveniment de la finele săptămânii au fost alegerile locale, în care, prin votul lor decid cine să fie la conducerea administrației locale și județene în următorii 4 ani, unii au exprimat și un altfel de vot, prin care și-au desemnat partenerii de viață.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a avut bucuria de a fi implicat în ambele evenimente majore – alegerile locale dar și căsătoriile a nu mai puțin de 19 cupluri tinere, pe care le-a oficiat, în calitate de reprezentant al Stării Civile.

“27 septembrie este o zi cu dublă însemnătate în viața unor suceveni.

Astăzi, cetățenii responsabili își aleg pentru viitorii 4 ani primarul, președintele Consiliului Județean, consilierii locali și județeni, iar unii și-au ales și partenerul de viață, rostind un DA hotărât!

Întotdeauna a fost o bucurie să fiu ofițer de stare civilă la unul dintre cele mai frumoase momente pentru doi oameni la început de drum împreună și să adresez poate cea mai importantă întrebare din viața acestora.

De fiecare dată primesc răspunsuri pe cât de hotărâte, pe atât de pline de emoție. La fel s-a întâmplat și weekendul acesta, când alți tineri suceveni au spus DA pentru o viață fericită împreună, DA pentru întemeierea unei familii în comunitatea pe care și-o doresc.

Casă de piatră și o viață presărată doar cu bucurii, dragi suceveni!”, a spus Lucian Harșovschi, care a oficiat căsătoriile atât în fața Primăriei Suceava (interiorul fiind în renovare), cât și în locațiile dorite de cupluri.