Camera de Comerț și Industrie Suceava și Asociația ”Consensual” din Iași organizează două workshopuri de specializare în cadrul proiectului „IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est”. Evenimentele se adresează reprezentanților IMM-urilor din județele Regiunii Nord-Est și urmăresc identificarea nevoii de specializare din cadrul companiilor participante și validarea de noi programe de formare profesională în scopul furnizării către angajații acestora.

Cele două workshopuri vor avea loc joi, 1 octombrie 2020, de la ora 14, la Hotel RAMADA din Iași, sala de conferințe New York, și vineri, 2 octombrie 2020, de la ora 15, la sediul Camera de Comerț și Industrie Suceava, etaj 1, sala 2.  „Scopul nostru este de a sprijini companiile din județele Suceava și Iași în conceperea unui plan bine definit de dezvoltare a resursei umane, temele principale de discuție vor fi legate de conceptul de dezvoltare personală a angajaților, analiza nevoii de training din cadrul companiei și stabilirea obiectivelor specifice ale companiei în politica de resurse umane”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.

El a precizat că vorbitorii, împreună cu echipa de proiect din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, vor ajuta companiile să identifice dacă și de ce au nevoie ca resursă umană. Workshopurile vor fi susținute de Iulian Băsu, managing partner în cadrul companiei Business Angels România, care va prezenta conceptele de dezvoltare personală și compania, precum și importanța planului de dezvoltare personală și nevoile de training ale companiei, Dana Burciu, psiholog clinician și psihoterapeut de familie și cuplu în cadrul Clinicii Aliat Suceava, cu o experiență profesională de peste 6 ani în evaluarea și psihoterapia adicțiilor, în psihodiagnostic și psihoterapie individuală și de familie sau grup pentru diferite categorii de vârstă, probleme psihologice variate, și în derularea de programe de dezvoltare a echipelor de muncă în cadru organizațional, și Sanda Șerban, absolventă a Open University Business School UK și a Universității „Al. I. Cuza” Iași, parte din echipa clinicii Aliat Suceava, având peste 18 ani experiență în management și competențe în domeniile de psihoterapie, training și coaching.

„Un alt invitat de seamă care ne va face să înțelegem de ce realizarea obiectivelor depinde de abilitățile și aptitudinile pe care le are un angajat, de ce strategia pașilor mici, chiar de salsa, poate fi o soluție, este Wilmark Rizzo Hernandez, unul dintre oamenii care scriu filele unei povești de succes în fiecare zi și care și-a transformat pasiunea pentru dans în business”, a spus Lucian Gheorghiu. El a mai adăugat că participarea la evenimente este gratuită. Lucian Gheorghiu a spus că aceste workshopuri vin în sprijinul mediului de afaceri și vor marca aniversarea de 30 de ani de activitate a Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Participarea este posibilă doar prin confirmarea la numărul de telefon 0721 935 642 – Larisa Sârghie, expert selecție grup țintă, sau prin e-mail la proiectimpuls@ccisuceava.ro.