Un copil în vârstă de 13 ani, din satul Valea Putnei, comuna Pojorâta, care se deplasa cu bicicleta, a fost acroșat de un vehicul greu care transporta lemn. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 17.00, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la Valea Putnei. Accidentul s-a produs în timp ce șoferul autotrenului a intrat în depășirea a doi copii și a unei bovine, însă nu a reușit manevra, revenind brusc pe sensul său de mers. 

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă un șofer în vârstă de 52 de ani, din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, în timp ce conducea un vehicul greu încărcat cu lemn (46,83 mc cherestea rășinoase conform avizului) din direcția municipiul Suceava spre Vatra Dornei, ajuns în dreptul unui parapet, a observat în față, pe sensul său, o bovină ținută de lanț de un copil minor, iar în spatele acestuia un alt minor care se deplasa pe o bicicletă, moment în care a încercat să-i depășească. Polițiștii bănuiesc că șoferul nu s-a asigurat corespunzător, astfel că, pentru a evita coliziunea cu un autovehicul din sens opus, a tras de volan dreapta. Cert este că la revenirea pe bandă, autotrenul a acroșat cu partea din dreapta față minorul aflat pe bicicletă, localnic din Valea Putnei.

Din fericire, minorul a fost doar ușor acroșat, fiind transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc conștient.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.