O femeie de 49 de ani a fost victima unui accident rutier petrecut aseară pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.50. O femeie de 25 de ani din comuna Moara conducea un autoturism VW Golf, dinspre Curcubeul spre magazinul de mobilă de pe bulevard. La un moment dat în față, i-a apărut brusc o femeie care încerca să traverseze strada prin loc nepermis și fără a se asigura și a acroșat-o pe aceasta cu partea din față a vehiculului. În urma impactului, femeia a fost proiectată pe asfalt, fiind rănită în zona capului. La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care a preluat victima și a transportat-o la spital, unde a mai fost diagnosticată cu o contuzie a coloanei cervicale.

Cele două femei implicate în accident au fost testate alcooscopic, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, acestora fiindu-le recoltate și probe de sânge la spital.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.