Un grav accident rutier a avut loc duminică seara, cu puțin timp înainte de miezul nopții, pe o șosea din comuna Mălini. Un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani a fost scăpat de sub control, a părăsit șoseaua și a lovit un copac, după care s-a ciocnit violent într-un cap de pod. 

În interiorul mașinii, în afară de șofer se afla pe scaunul din dreapta și o pasageră în vârstă de 21 de ani, care în urma impactului violent a rămas încarcerată, cu picioarele prinse sub bordul mașinii. La locul accidentului a fost solicitată intervenția pompierilor militari, un echipaj cu o autospecială pentru descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni ajungând la fața locului în scurt timp. În sprijinul lor au venit și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Femeia care era în stare de conștiență, la o primă evaluare medicală având fracturi la nivelul picioarelor, a fost extrasă din autoturism de către militari, cu ajutorul accesoriilor specifice. Ulterior ea a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Bărbatul de la volan a refuzat consultul medical și transportul la o unitate spitalicească, fiind preluat de către echipajele de Poliție pentru testarea alcoolemiei și audierea sa.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilit dacă acesta se afla sau nu sub influența consumului de alcool în timpul producerii accidentului.