Trupa suceveană de rock Nightmarion a lansat, în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, primul album, intitulat „Mediam Noctem”. Cei cinci membri ai trupei au povestit că au început să lucreze la acest album încă din 2014, pe vremea când erau „o echipă novice cu vise și aspirații mărunte. Poate că unii dintre voi ați intrat deja în contact cu albumul, fie prin I’m Walking (2015), Lumea Lor (2016), sau Ultima Zi (2019). <Mediam Noctem> reprezintă drumul nostru către maturizare și succes. Acest lucru poate fi evidențiat prin evoluția subtilă a fiecărei piese în parte și înregistrările reprezintă nota distinctivă a trupei Nightmarion – prezentă cu trup și suflet în fiecare vers”.

„Mediam Noctem” îmbină stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitară, alcătuind un peisaj alternativ metal, spun artiștii. Trupa a cântat la diverse festivaluri din țară, printre care amintim: Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier și Zilele Nordului, dar și în deschiderea unor trupe mari precum Vița de Vie, Luna Amară, Coma, Bucovina etc.

Trupa Nightmarion s-a înființat în vara anului 2014, în Suceava, pornind de la „o gașcă de prieteni cu pasiuni similare”. În timp, după luni întregi de repetiții și dedicare,trupa s-a conturat astfel: Adrian Jureschi – voce, Alex Florea – chitară, Mihnea Michetei – chitară, Alex Tipa – bass și Cosmin Manolache – tobe.

Melodiile pot fi ascultate integral pe canalul de YouTube, în playlist-ul creat pentru primul album: https://youtube.com/playlist?list=PL1bwxycY2P5pEOoAvNuNzpYGJeNgwTKCL. De asemenea, Nightmarion poate fi ascultat pe toate platformele de streaming: Spotify, iTunes și Google Play. Nightmarion Facebook: https://www.facebook.com/Nightmarion5; Nightmarion Instagram: https://www.instagram.com/nightmarion5/;  Nightmarion Bandcamp: https://nightmarion5.bandcamp.com/.