Locuitorii municipiului Suceava au la dispoziție, începând de luni, 15 martie, cel de-al treilea centru comunitar de vaccinare anti-Covid, la Iulius Mall.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a precizat că deja se pot face programări pentru centrul de la Iulius Mall, iar astfel devine disponibil și vaccinul Moderna, încât sucevenii pot alege tipul de vaccin dorit.

“Începând de luni, 15.03.2021, se deschide un nou centru de vaccinare în Suceava. După cel de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” (vaccin AstraZeneca) și cel de la Școala Gimnazială “Miron Costin“ (vaccin Pfizer-BioNTech), devine operațional și centrul de vaccinare de la Iulius Mall Suceava, unde se va folosi vaccinul Moderna.

Vaccinul este diferit la cele trei centre, vă puteți programa în funcție de tipul de vaccin dorit, în funcție de numărul dozelor disponibile.

Vaccinarea se face doar pe bază de programare, accesând linkul:

https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Centrele de la Școala Gimnazială Nr. 7 și Școala Gimnazială Nr. 9 sunt pregătite și ele și așteaptă să fie operaționalizate când România va primi alte doze de vaccin. Responsabili și sănătoși!”, a transmis viceprimarul Sucevei.

Până acum, la cele două centre ale primăriei s-au vaccinat aproximativ 2100de suceveni, iar rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Suceava este în trend descrescător, ajungând la 1,90 la mia de locuitori.