Un incendiu care a pus probleme deosebite, dar care a fost din fericire localizat la timp de pompieri, a izbucnit miercuri seară la sauna de la Complexul Civica din Șcheia. Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 18.30, în clădirea în care se află și o sală de sport. Pompierii au mobilizat în total la fața locului șase autospeciale cu apă. Intervenția a fost dificilă din mai multe considerente: suprafața de ardere mare, degajarea mare de fum, dar și pericolul reprezentat de faptul că în imediata apropiere a construcției unde se manifesta incendiul se aflau un atelier auto cu vopsitorie, o benzinărie și o casă. Este evident că extinderea la atelierul auto sau la benzinărie ar fi putut avea consecințe extrem de serioase.

Din fericire, incendiul a fost localizat la nivelul clădirii din care a izbucnit. 

O angajată de la Civica a fost prima care a observat că iese fum din clădire. Primele date indicau că focul a izbucnit de la saună. Reprezentanții Civica le-au spus pompierilor că în saună nu se afla nimeni la ora izbucnirii focului, iar cauza izbucnirii nu era cunoscută.  

Pompierii au precizat că incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 300 de mp.

În jurul orei 20.00, incendiul era deja localizat și se lucra la lichidare. Pompierii au trecut la decopertarea acoperișului, pentru a lichida focarele ascunse. 

La fața locului au ajuns și polițiști, pentru a lua declarații și a stabili ce s-a întâmplat.