O mașină a suferit avarii după ce o porțiune de asfalt de pe strada Gării din Șcheia s-a surpat efectiv. Gaura apărută se află chiar în apropierea drumului european E58, care coboară dinspre cartierul Obcini, din municipiul Suceava, și merge spre Gura Humorului. Drumul se află în administrarea Primăriei Șcheia, iar primarul Vasile Andriciuc a precizat că este la curent cu problema ivită.

”Am fost la fața locului, dar situația este mult mai complexă. Am trimis o adresă la ACET pentru a veni și pentru a stabili dacă au ceva care este în proprietatea lor. În funcție de răspunsul pe care îl voi primi voi lua legătura și cu alte societăți care furnizează utilități. Sub asfalt sunt țevi și cabluri, iar suprafața afectată este mult mai mare. Pe o porțiune considerabilă, asfaltul este doar ca o coajă și se poate prăbuși oricând. E o gaură mult mai mare, plină cu apă, dar sper ca în cel mai scurt timp să îi dăm de capăt și să remediem problema”, a arătat Vasile Andriciuc.

Primarul din Șcheia a mai spus că zona a fost delimitată și semnalizată și se lucrează pentru a se stabili din ce motiv s-a ajuns în acest punct.