Un echipaj de la Poliția municipiului Suceava care se afla în serviciu de control în trafic, duminică noapte, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, s-a sesizat cu privire la faptul că un Volvo care circula dinspre stația Curcubeu spre magazinul Lidl are o deplasare sinuoasă, șoferul fiind tras pe dreapta. Se întâmpla în jurul orei 1.20 din noapte, iar la volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Stulpicani, care emana miros de alcool.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat  două mostre biologice de sânge.

Având în vedere ora târzie și lipsa unui motiv de deplasare, polițiști i-au „pișcat” șoferului din Stulpicani o amendă de 500 de lei, în baza Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au preluat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, în acest sens fiind așteptate și rezultatele probelor de sânge.