Programul “Modernizarea Sucevei De La Scara Blocului”, prin care în ultimii ani s-au reabilitat numeroase zone prin cartiere, fiind amenajate locuri de parcare și refăcute arterele de circulație, trotuarele, cât și accesele la scările de bloc, a ajuns și în zona centrală a municipiului.

“Suntem cu lucrările de modernizare și reabilitare pe strada Ion Grămadă, unde intervenim pe o suprafață de 1200 mp, facem noi locuri de parcare, precum și accesele la scările de bloc.

Întrucât au fost discuții în mediul online și nu numai, cu referire la lucrările din această zonă, țin să menționez că reabilitarea se face pentru toți sucevenii și reamintesc că este temporară mutarea conducerii Consiliului Județean în clădirea din zonă, după incendiul de la Palatul Administrativ”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a verificat în teren punerea în practică a proiectului de modernizare.

Acesta a precizat că amenajările finale vor delimita și proteja mai bine spațiul verde, încât să nu se mai poată parca pe el, cum se practica până acum.