Municipalitatea suceveană a finalizat recent o nouă lucrare care vizează amenajarea de locuri de parcare, dar de data aceasta investiția facilitează accesul la practicarea activităților sportive și recreative.

“O nouă parcare reabilitată. Nu vorbim de o parcare de reședință, așa cum v-am obișnuit până acum, ci de parcarea care deservește Sala Unirea a Clubului Sportiv Municipal și terenurile sportive aferente.

Până acum, terenul era cu probleme, juridic vorbind, dar s-a rezolvat și am putut să intervenim pe cei peste 2.000 de metri pătrați de teren cu pietriş, prin turnarea a două straturi de asfalt. Urmează ca cei de la Clubul Sportiv Municipal să își modernizeze tribunele.

Noua parcare va deservi și zona de agrement de pe malul râului Suceava.

În capătul parcării, înspre apă, se va face o gheretă pentru paznic și trepte de coborâre, încât accesul să fie facil”, a explicat viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de realizarea proiectului.

Pentru modernizarea parcării cu o suprafață de 2.100 de mp s-au utilizat 240 de metri liniari de bordură mare și s-au turnat două straturi de asfalt – 302 tone stratul suport și 201 tone stratul de uzură.