Accident groaznic la Udești, unde un bărbat căzut într-un șanț de la marginea drumului a suferit un grav traumatism facial, un fier intrând în zona ochiului victimei. Miercuri seară, în jurul orei 21.30, polițiștii de la Secția Rurală Ipotești au fost sesizați prin 112 de faptul că, în Udești, un bărbat a căzut în bucăți de fier din șanțul săpat de la marginea DJ 208A Suceava-Dolhasca, aflat în șantier de o lungă bucată de vreme.

La fața locului au intervenit un echipaj medical și un echipaj de descarcerare al pompierilor militari, care au tăiat plasa de fier în zona de contact cu victima. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava cu sângerare abundentă și cu diagnosticul preliminar de „traumatism cranio-facial prin cădere de la înălțime”.

Din cercetările ulterioare a rezultat că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, în timp ce se deplasa din centrul satului Udești spre cătunul denumit local Poiana-Silionului, în satul Udești, pe trotuarul de pe marginea drumului județean 208 A, ajuns la intersecția cu un drum comunal, s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul aflat în reabilitare, moment în care un vârf de la plasa din fier i-a pătruns în zona ochiului drept.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă” și continuă cercetările.