Zeci de vârstnici din Câmpulung Moldovenesc sunt așteptați să participe vineri, 1 octombrie, începând cu ora 16:00, la un eveniment dedicat lor, „Toamna seniorilor”, ediția a II-a, acțiune organizată de Asociația „Licuricii Fericiți” și Hanul Bucovinei.

În acest fel a considerat învățătoarea Nicoleta Bogoș, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, președinta Asociației „Licuricii Fericiți”, că ar trebui să fie marcată Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care se serbează la început de octombrie.

Anul acesta, surpriza muzicală va fi oferită de Emeric TRIO (Emeric Imre, Jimi El Laco, Marius Roje). Biletele sunt gratuite pentru cei cu vârste de peste 65 de ani. Trebuie doar să vă prezentați cu buletinul „de senior” și veți primi gratuit un bilet nominal de acces la eveniment. Celelalte persoane care vor să participe la acțiune pot să-și achiziționeze bilete de la „Cămara Bucovinei”, în intervalele 8:00-11:00 sau 16:00-20:00. Costul unui bilet este de 30 de lei pentru persoanele sub 65 de ani.

„Oameni frumoși, haideți să-i sărbătorim, împreună, pe seniorii comunității noastre și nu numai. Tare ne-am bucura să fim în număr cât mai mare. Achiziționează și tu un bilet de la #CamaraBucovinei, tu - cel care iubești toamna, muzica live de calitate, parfumul crizantemelor și timp cu oameni frumoși, alături. Dăruiește un bilet, donând contravaloarea sa pentru unul dintre bunicii cu împrumut. Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801; Cont euro: RO93BTRLEURCRT0379547801; Revolut: 0721046095; PayPal: licuricii.fericiti@gmail.com; Asociația Licuricii Fericiți #nudoaresăfiibun”, a transmis Nicoleta Bogoș, președinta Asociației „Licuricii Fericiți”.