Furnizarea apei potabile în municipiul Suceava va fi întreruptă temporar, în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie, în zone în care funcționează mai multe instituții-cheie, începând cu Primăria Suceava, USV, Poliția Municipiului, Direcția Silvică Suceava și Serviciul de Ambulanță.

Mai exact, operatorul regional ACET SA Suceava a anunțat că în vederea executării unor lucrări programate, se va întrerupe funcționarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă în data de 15.09.2021, între orele 08:00 și 15:00, în zona străzilor: bdul 1 Mai, strada Scurtă și strada Teilor.

Oprirea programată va afecta inclusiv punctul termic George Enescu 3, care nu va mai putea furniza apă caldă consumatorilor racordați la sistemul centralizat (la cei cu centrale ).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții ACET SA Suceava.

Rămâne de văzut care dintre instituțiile și firmele care funcționează în zonele menționate vor fi afectate de oprirea de apă rece, în funcție de racordurile făcute la sistemul de transport și distribuție.