Persoanele care s-au vaccinat anticovid cu schemă completă (doza unică la Johnson &Johnson sau prima și a doua doză la celelalte vaccinuri) în intervalul 3-30 septembrie a.c. la centrele de vaccinare de la Iulius Mall și drive- through din parcarea Shopping City Suceava își pot ridica bonurile de masă acordate drept bonus. Tichetele de masă se acordă inclusiv pentru copiii vaccinați în acest interval.

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, luni, că primăria a primit de la DSP 2043 de carnete cu 10.215 tichete, care au fost distribuite către cele două centre de vaccinare care au funcționat în septembrie.

Lungu a precizat că atunci când se prezintă pentru ridicarea tichetelor de masă, la centrul la care s-au vaccinat, persoanele trebuie să prezinte cartea de identitate și adeverința de vaccinare în format fizic (nu certificatul verde de pe telefon).

O persoană vaccinată cu schemă completă în intervalul menționat primește tichete în valoare totală de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă pe suport hârtie, în valoare de 20 lei fiecare.

Persoanele care s-au vaccinat cu a treia doză nu beneficiază de tichete de masă, fiind evident vaccinate cu schema completă înainte de data de 3 septembrie.

Tichetele de masă se pot ridica de la centrul de vaccinare unde a fost efectuată ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă. În cazul în care persoanele vaccinate împotriva Covid-19 cu schema completă refuză primirea tichetelor de masă, opțiunea acestora se consemnează de către personalul centrelor de vaccinare  în registrul de evidență.

Pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă în octombrie tichetele vor fi distribuite de DSP cel mai probabil spre sfârșitul acestei luni.

Până la data de 11 octombrie au ridicat tichetele de masă 30 de persoane la centrul de la Shopping City și 56 de persoane la centrul de la Iulius Mall Suceava.