Polițiști, pompieri militari și lucrători de la Delgaz au intervenit, duminică seară, de urgență, pe o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, unde o mașină avariase alte două autoturisme, dar și o țeavă de gaz metan. Alarma s-a dat în jurul orei 20.10, de pe strada Eroilor din cartierul Burdujeni. Un echipaj de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Suceava, deplasat la fața locului, a constatat că mașina implicată, o Skoda, era condusă de o femeie care părea a fi băută. Ana A., în vârstă de 37 de ani,  a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat prob ebiologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu privire la cum s-a produs accidentul, pe strada Eroilor, în general îngustată de mașinile parcate, șoferița a acroșat ușor două mașini staționate în dreapta sa,  după care, cu partea din dreapta față a autoturismului său, a lovit o țeavă de gaz, acesta fiind și momentul în care s-a oprit.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.