Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, îi roagă pe credincioși să păstreze distanța socială și să poarte masca de protecție în toate bisericile și mănăstirile din județ.

„Având în vedere Hotărârea nr. 91 din 22.10.2021 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătate publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2”, se spune într-o informare postată pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic roagă pe toți credincioșii care vor participa începând de duminică, 24 octombrie 2021, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală – Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”, cât și la celelalte biserici și mănăstiri de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, „să respecte condiţiile impuse de restricțiile sanitare cauzate de noul val al pandemiei de Covid-19 din România”.

Totodată, se mai spune în comunicat, „credincioşii sunt rugaţi să păstreze distanța impusă și să poarte masca de protecție. Vă mulțumim! Și Dumnezeu să vă aibă in Sfânta Lui pază”.