Direcția Agricolă Suceava dezvoltă o platformă online „Piața volantă a producătorilor locali din județul Suceava”, care se vrea a fi o continuare în online a evenimentului care s-a derulat săptămânal în fața instituției, acea piață volantă a producătorilor locali care s-a bucurat de mare succes în rândul cumpărătorilor.

Platforma www.piatavolantadajsuceava.ro este deja activă, iar marele ei avantaj este că producătorii care au acolo oferte sunt verificați și girați de către Direcția Agricolă Suceava.

”Invităm producătorii locali suceveni să colaboreze cu Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava, în vederea listării produselor pe platforma menționată astfel încât acestea să poată fi comandate de către consumatori.

Invităm de asemenea consumatorii să acceseze platforma și să consume în continuare produse locale ale producătorilor locali suceveni.

Subliniem faptul că producătorii care vor fi listați vor fi verificați și girați de către instituția noastră, ca fiind producători autentici”, a transmis Direcția Agricolă Suceava.

Este de remarcat așadar că se fac eforturi din partea acestei instituții pentru ca un astfel de eveniment, benefic din toate punctele de vedere, să fie permanentizat cumva, într-o formă sau alta.