Aproximativ 2.700 de copii din județul Suceava au primit cadouri în cadrul unei ample acțiuni intitulate „Convoiul Crăciunului”, organizată anual, în luna decembrie, de Round Table 4 Suceava și Club 41 Suceava nr. 6, cu sprijinul prietenilor din aceeași familie de cluburi din Danemarca. Convoiul Crăciunului a pornit în județul Suceava încă de la începutul lunii decembrie, Moș Crăciun oprindu-se la copiii mai puțin norocoși din mai multe localități, printre care Straja, Iaslovăț, Milișăuți, Horodnic de Sus, Cornu Luncii, Șcheia, Horodniceni, precum și în mai multe centre de plasament. Copiii au primit dulciuri, jucării, articole de întreținere corporală, haine, încălțăminte și alte produse. Întreaga acțiune s-a încheiat marți, 28 decembrie, cu împărțirea cadourilor la copii din localități greu accesibile, printre care Izvoarele Sucevei, Bobeica, Brodina de Sus sau Valea Brodinei, Moș Crăciun având nevoie de autoturisme de teren pentru a ajunge la cei mici.

Printre cei care au primit cadouri s-au numărat și copiii unei familii din Izvoarele Sucevei care recent și-a pierdut casa și întreaga agoniseală de o viață într-un incendiu. Pentru acțiunea din zona Izvoarele Sucevei, Round Table 4 Suceava și Club 41 Suceava nr. 6 au beneficiat de sprijinul Bucovina OffRoad și al Poliției de Frontieră.

Clubul Round Table 4 Suceava este condus de Alexandru Covașă, iar Club 41 Suceava nr. 6 de către George Petrescu. Acesta din urmă a ținut să precizeze că toate cadourile au fost făcute de copiii membrilor cluburilor din Danemarca și ai prietenilor acestora, iar pregătirea lor a început încă din perioada verii.