Clubul Sportiv Universitar din Suceava a ținut steagul sus și în 2021, trecându-și în palmares nu mai puțin de patru medalii în competițiile naționale. La sporturile individuale, s-a remarcat cu prisosință atletul Ștefan Mura (23 de ani), antrenat de Daniela Costian, care a reușit să cucerească două medalii de argint la Campionatele Naționale de seniori, în proba de aruncare a discului.

Tot cu două medalii se poate lăuda și secția de handbal, medalii care au fost aduse de echipa de juniori II, devenită campioană națională, și de cea de juniori III, care a cucerit argintul.

„O performanță remarcabilă pentru orașul Suceava a realizat și echipa masculină de handbal seniori, care a izbutit să se mențină în primul eșalon. Pentru anul 2022, Ştefan Mura are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial Universitar ce va avea loc la Alabama, în Statele Unite, în timp ce de la echipele de handbal ne așteptăm la două medalii naționale la juniori”, a precizat directorul CSU din Suceava, Sorin Rață.