Un bărbat de 38 de ani, din Dărmănești, s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, respectiv ”distrugere”. Incidentele care l-au avut protagonist s-au petrecut în prima zi de Crăciun. Dimineața, în jurul orei 10.00, un localnic din Marginea a sunat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție deoarece avea bănuieli că șoferul care a produs evenimentul rutier se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că în timp ce se afla în casă a auzit un zgomot puternic, iar când a ieșit în curte a observat că autoturismul marca Opel Zafira, poarta de acces și stâlpul de susținere al acesteia au fost avariate. Vinovat de acest incident s-a dovedit șoferul unui autoturism marca Mazda 6, mașină care era oprită într-un stâlp de electricitate.

Șoferul era singur în mașină și s-a dovedit cooperant. A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au luat probe de sânge.