Un bărbat de 41 de ani, din Rădăuți, și-a făcut singur un ”cadou” în a doua zi de Crăciun. Omul a ajuns să colinde în arestul Poliției Suceava după ce în aceeași zi a fost prins la volan deși avea permisul de conducere anulat.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Rădăuți au observat un autoturism marca BMW ce se deplasa pe strada 22 Noiembrie. Pentru că aveau informații că la volan se află o persoană care nu are permis de conducere, oamenii legii au blocat și oprit BMW-ul. La volan a fost găsit Ferdinand Claudiu Lefter, iar pe bancheta din spate se afla fiul acestuia. După ce au consultat baza de date, polițiștii au aflat că șoferul nu era la prima ispravă de acest fel, motiv pentru care, de comun acord cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a decis emiterea unei ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore.

În afară de dosar penal și o zi în spatele gratiilor, bărbatul a mai primit și o amendă. Și asta pentru că polița RCA pentru autoturismul pe care îl conducea nu era valabilă.