Un scandal iscat între două persoane în fața unei benzinării din cartierul Obcini din Suceava a atras atenția unui echipaj de poliție care patrula în zonă. Unul dintre cei implicați a devenit agresiv cu polițiștii, în urma audierii acestuia oamenii în uniformă fiind nevoiți să-l transporte pentru internare în secția de psihiatrie a spitalului din Suceava.

Incidentul s-a petrecut în cursul serii de luni, după ce, în jurul orei 22.20, un echipaj mixt polițiști-jandarmi din cadrul Biroului Ordine Publică Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare și menținere a ordinii și liniștii publice cu autospeciala de poliție în cartierul Obcini, a observat în fața Peco OMV de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, un bărbat aflat în conflict cu o altă persoană. Patrula de poliție a oprit autospeciala, interceptând cele două persoane. În acel moment unul dintre bărbații implicați în scandal a început să fie agresiv verbal, a adresat cuvinte și expresii jignitoare agentului de poliție, cei doi lucrători încercând să îl liniștească pe bărbatul respectiv. Cei din cadrul patrulei au fost nevoiți să-l imobilizeze până la urmă, fiind solicitat sprijin și din partea celorlalte patrule aflate în teren.

S-a stabilit astfel identitatea bărbatului cu domiciliul în municipiul Suceava, acesta fiind încătușat și condus la poliție pentru continuarea cercetărilor. În sediul poliției bărbatul a avut în continuare o atitudine agresivă verbală, înjurându-i pe polițiști, în final fiind nevoie de transportarea și internarea lui în cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru luarea măsurilor care se impun în aceste cazuri de tulburare a ordinii și liniștii publice.