Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost reținut în arest de polițiști pentru furt calificat, după ce a fost prins de un localnic în timp ce fura bunuri de pe proprietatea sa.

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a primit un apel de urgență pe 27 decembrie, în jurul orei 22.00, un localnic anunțând că a prins în curtea locuinței sale un individ care i-a furat bunuri din casă.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au depistat pe Toma Cotleț, asupra sa fiind găsite, în urma controlului corporal, trei telefoane mobile, modele mai vechi, și două pachete de țigări. Se bănuiește că acesta a vrut să fure și o bicicletă dintr-o anexă, înainte de a fi surprins de proprietar.

Interesant este și modul în care a acționat hoțul. Din cercetările poliției rezultă că acesta l-a sunat pe păgubit, pe care îl cunoaște, și l-a întrebat dacă nu îi poate împrumuta bicicleta. Proprietarul i-a spus că este plecat de acasă și nu îl poate ajuta. După ce s-a asigurat că omul nu este acasă, individul a pătruns în curtea acestuia și a început să caute bunuri. Spre ghinionul său, în timp ce se afla în magazia în care era bicicleta, individul a fost surprins de proprietar. Acesta l-a somat să nu părăsească magazia și a sunat la 112.