Doi soți și fiica în vârstă de 7 ani a acestora au ajuns la spital, în seara celei de-a doua zile din noul an, după ce mașina cu care se deplasau a fost ciocnită din lateral de un autoturism condus de o șoferiță care nu a dat prioritate. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava zona restaurantului Brândușa.

Din cercetările poliției rezultă că o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea un autoturism de teren Nissan, pe strada Cuza Vodă, la intersecția cu Calea Unirii, nu a respectat semnificația indicatorului ”Stop”, fără a acorda prioritate autoturismului Opel Astra, condus pe Calea Unirii, direcția dinspre Burdujeni spre Adâncata, de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Adâncata. Loviți din lateral, cei trei ocupanți ai Opelului au resimțit puternic impactului.

Pompierii militari de la Detașamentul Suceava, alături de echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au preluat de la locul accidentului doi adulți și un minor, din Opel. Este vorba de șofer, soția acestuia și fata în vârstă de 7 ani, toți din Adâncata. Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Suceava conștienți și cooperanți, fiind diagnosticați preliminar cu leziuni ușoare.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.