Accidentul grav produs în a doua zi a noului an în Pătrăuți a fost provocat de un tânăr în vârstă de 17 ani, care după impact a fugit pe jos, alături de un alt ocupant al mașinii. Poliția municipiului Suceava a primit un apel de urgență privind accidentul rutier cu fugă de la locul faptei produs la Pătrăuți la 12.55. Au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din zona Suceava-Dărmănești. Cei doi fugari au fost găsiți în scurt timp, la o distanță de circa 1,5 km de locul producerii accidentului.

S-a stabilit că mașina a fost condusă de un localnic în vârstă de 17 ani, Narcis Cantemir H., care luase mașina părinților. Tânărul a fost verificat cu etilotestul, constatându-se că nu era băut. El va avea însă de răspuns pentru mai multe infracțiuni, respectiv conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Cei doi răniți, în vârstă de 19 ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, cu multiple fracturi. Din informațiile noastre, în stare mai gravă este bărbatul, care a fost introdus în sala de operație, cu leziuni grave și multiple.

Reamintim, un autoturism scăpat de sub control a acroșat doi tineri, un băiat și o fată, pe un drum din localitatea Pătrăuți. Accidentul s-a produs în zona bisericii vechi din Pătrăuți, după ce autoturismul a ieșit în afara părții carosabile și i-a lovit puternic pe cei doi. La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor cu o autospecială de descarcerare. De asemenea echipajele a două ambulanțe SMURD sprijiniți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava au ajuns la locul accidentului și au acordat primul ajutor celor două victime. Cei doi pietoni răniți grav au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.