Un bărbat din comuna Marginea, condamnat definitiv pentru infracțiuni la regimul rutier, nu le-a răspuns polițiștilor care i-au bătut la ușă, în cele din urmă la fața locului fiind chemați luptătorii de la Serviciul Acțiuni Speciale, care au pătruns cu forța în imobil. 

S-a întâmplat miercuri, 29 decembrie, când polițiștii de la Secția Rurală Marginea au primit spre punere în executare un mandat emis de Judecătoria Rădăuți, prin care Gheorghe Mihalescu a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare, într-un dosar în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Primii s-au deplasat la locuința celui condamnat polițiștii de la Secția Marginea. La locuința suspectului nu a răspuns nimeni, iar din informațiile operative ale polițiștilor au rezultat indicii temeinice că bărbatul este în casă.

În aceste condiții, polițiștii de la Marginea au solicitat în sprijin forțe suplimentare. O grupă de luptători de la Acțiuni Speciale a ajuns la Marginea, unde, după somațiile legale, s-a pătruns în forță în imobil. Bărbatul a fost găsit în casă, fiind ridicat și apoi transportat, sub escortă, la Penitenciarul Botoșani, în vederea executării pedepsei.