O femeie în vârstă de 65 de ani, din municipiul Rădăuți, a fost rănită într-un accident produs marți dimineață în localitatea de domiciliu, pe fondul neacordării de prioritate în intersecție. Accidentul s-a produs în jurul orei 9.30.

Din cercetările polițiștilor rezultă că șoferița în vârstă de 65 de ani, care conducea autoturismul marca Toyota, pe strada Iancu Flondor, ajunsă la intersecția cu strada Bogdan Vodă, nu a respectat semnificația indicatorului „Stop”, intrând în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului Volvo, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Rădăuți.

Autoturismul Volvo a fost lovit din lateral, ambele mașini ajungând pe trotuar și suferind avarii. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost singura victimă a accidentului. Ea a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu contuzie de șold stâng, fiind rănită ușor. Ambii conducători auto implicați în accident a fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.