Un tânăr în vârstă de aproximativ 21 de ani și o minoră de 15 ani, care se deplasau pe o motocicletă, au fost răniți grav într-un accident rutier produs duminică la prânz în comuna Mălini. Motocicleta a intrat în coliziune violentă cu un autoturism. În urma impactului, vehiculul pe două roți a luat foc. Incendiul a fost stins de localnici, cu stingătoarele, până la sosirea pompierilor.

Din primele cercetări rezultă că motocicleta a intrat în depășirea autoturismului, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure. Motocicleta a intrat violent în partea față stânga a mașinii. Tânărul de pe motocicletă nu posedă permis de conducere iar etilotestul a indicat concentrația de 0.04 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat (alcoolemie forate mică, aproape de marja de eroare).

Tot din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție. Echipajele medicale i-au preluat pe cei doi tineri în viață, dar cu multiple traumatisme. Vestea bună este că erau conștienți și cooperanți. La fața locului au intervenit pompieri militari de la Detașamentul Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.