Formația Bucovina Rădăuți, clasată pe locul al treilea în ierarhia Seriei I, va relua antrenamentele pe data de 17 ianuarie. Echipa pregătită de Ionuț Plămadă s-a despărțit în intersezon de mijlocașul Robert Căruță, existând, de asemenea, un interes din partea celor de la Aerostar Bacău pentru juniorul Iulian Coroamă.

„Avem pe lista noastră câteva nume de jucători pentru primenirea lotului, dar nu e nimic bătut în cuie deocamdată. Cert este că strategia noastră va rămâne aceeași, urmând să ne bazăm pe jucători tineri, din localități apropiate de Rădăuți. Nu dispunem de fondurile necesare pentru a aduce fotbaliști titrați de prin alte părți și nici nu ne-am propus acest lucru. Pregătirea de iarnă o vom efectua în localitate, pentru că dispunem de condiții bune la stadion. Așteptăm cu nerăbdare reluarea antrenamentelor, fiind deciși să luptăm până la capăt pentru calificarea în play-off, mai ales că suntem bine poziționați în clasament. În ceea ce privește finanțarea, primarul Bogdan Loghin și Corneliu Lucescu, patronul firmei Tarsin, principalul sponsor al echipei, au arătat toată deschiderea la întâlnirea pe care au avut-o la finalul anului trecut cu reprezentanții clubului, iar ăsta este lucrul cel mai important”, a declarat antrenorul Ionuț Plămadă.

Nu mai puțin de nouă meciuri amicale va susține formația rădăuțeană până la reluarea sezonului oficial: cu Juniorul Suceava, pe 29 ianuarie și 12 februarie; cu Politehnica Iași, pe 5 februarie; cu Gloria Bistrița, pe 10 februarie; cu Șomuz Fălticeni, pe 16 și 23 februarie; cu Foresta Suceava, pe 19 februarie; cu Știința Miroslava, pe 26 februarie; cu CSM Pașcani, pe 3 martie.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipa rădăuțeană având de jucat până la finalul sezonului regulat cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă).