Prima ediție a Zilelor Sucevei organizată în centrul municipiului reședință de județ, după o pauză de doi ani, impusă de pandemie, a avut un succes cu mult peste așteptări. Peste 12.000 de oameni au fost prezenți în cea de-a doua seară a evenimentelor organizate de Primăria Suceava.

Profitând de vremea bună, de hramul orașului, de posibilitatea de a participa la spectacolele oferite gratuit, după o pauză greu de suportat, dar și de prezența a zeci de tonete cu fel de fel de bunătăți, solide sau lichide, după preferințe, sucevenii și nu doar ei, au venit să se distreze și să se relaxeze.

Dacă prima zi de spectacole s-a adresat iubitorilor de muzică populară, cea de-a doua zi a fost dedicată unor genuri mai diversificate, pe scenă fiind invitată Alexandra Cuza, trupa suceveană Alter Ego și Andra, care le-a oferit sucevenilor un concert de zile mari.

Artista a urcat pe scena din centrul orașului Suceava și a cântat o bună parte dintre hiturile sale, atât dintre cele vechi, cât și piese scoase recent.

Într-o scurtă pauză, de răsuflu, pe scenă a urcat primarul Sucevei, Ion Lungu, care i-a oferit îndrăgitei cântărețe o diplomă de excelență și un coș frumos de flori, din partea comunității, în semn de apreciere pentru performanța muzicală și remarcabila carieră construită "Pas cu pas", la fel ca și titlul uneia dintre melodiile sale.

Publicul a cântat alături de Andra până la lăsarea întunericului, iar la final artista a mulțumit publicului pentru atmosfera de poveste creată în cadrul concertului.