Schimbări de trupe la gruparea locală de fotbal Foresta. Președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au dat demisiile din funcțiile pe care le ocupau. Aceștia și-au explicat gestul prin ratarea obiectivului din campionatul trecut, respectiv promovarea în Liga a II-a.

Iată comunicatul postat pe pagina de Facebook a grupării Foresta Suceava: ”Încă de la începutul proiectului, scopul clubului ACS Foresta Suceava a fost acela de a deveni o emblemă a comunității locale în fotbalul național. Ca urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic, președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au înaintat demisiile din funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte. În urma acestui demers și din dorința de a continua munca începută în anul 2016, proiectul ACS Foresta Suceava va trece printr-un proces de reorganizare, primul pas în acest sens fiind numirea domnului Gabriel Clim în funcția de președinte. Până la data de 18.07.2022, când va fi reunirea lotului, urmează să fie numit și noul antrenor principal pentru sezonul următor”.

Din datele pe care le avem, la pachet cu noul președinte al clubului ar urma să fie numit antrenor Dorin Goian. Mai trebuie doar ca fostul internațional să își dea acordul. Mai trebuie spus că Dorin Goian a mai fost pe banca Forestei o scurtă perioadă, iar anterior a ocupat o funcție de conducere în club. Aceste măsuri par să fie în concordanță cu solicitările primarului Ion Lungu, care a sugerat că o unificare a cluburilor Foresta și Juniorul Suceava ar fi în beneficiul fotbalului local, inclusiv prin promovarea de jucători autohtoni.