Polițiștii au continuat cercetările în cazul incendiului cu final tragic produs marți la o casă din satul Pâraie, comuna Mălini. Un incendiu pornit din bucătărie a mistuit mica locuință a unei familii cu doi copii. Din păcate, copilul mai mare, un băiat în vârstă de 2 ani, a fost găsit carbonizat în interiorul casei care a ars.

Tragedia a fost declanșată de flacăra unui aragaz, pe fondul nesupravegherii.

Din cercetările și audierile făcute de polițiștii de la Secția Rurală Mălini a rezultat că locuința îi aparținea unui localnic, Elvis B., care locuia împreună cu concubina sa și cu doi copii, unul cu vârsta de 8 luni și unul în vârstă de 2 ani,

Joi, în jurul orei 14.00, mama a pus pe aragazul aprins o oală cu apă, pentru a pregăti mâncare, după care s-a pornit spre un magazin din apropiere, pentru a face niște cumpărături. Femeia a dus fetița în vârstă de opt luni la o vecină, în timp ce pe băiatul de 2 ani, care dormea, l-a lăsat în casă.

După aproximativ zece minute vecinii au sunat la 112 și au anunțat că arde o casă.         

La fața locului au ajuns destul de rapid două autospeciale ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mălini, dar nimeni nu a mai putut să se bage pentru a-l salva pe copilaș. Asta pentru că focul s-a extins imediat la locuința mică, din lemn. La fața locului au intervenit și pompierii militari de la Fălticeni, Din păcate, după ce focul a fost lichidat, pompierii au găsit trupul carbonizat al copilașului.

Conform procedurilor, polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările.

Poliția a informat și Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava, care trebuie să verifice situația familiei și dacă există grad de risc ori dacă a fost doar un accident nefericit, produs pe fondul unei neglijențe.