Arbitrul asistent humorean Sebastian Petrică Păduraru, în vârstă de 27 de ani, a fost promovat în această vară de către Comisia Centrală a Arbitrilor în lotul pentru Liga a II-a. Păduraru a intrat în programul de monitorizare al CCA la începutul acestui an, fiind delegat de probă la două meciuri din ediția de campionat 2021-2022 a eșalonului secund, Politehnica Iași – Astra Giurgiu și Metaloglobus București – CSC Șelimbăr. Păduraru va lua primul contact cu noii săi colegi la consfătuirea care va avea loc între 31 iulie și 2 august, la Cheile Grădiștei.

Merită de precizat faptul că Sebastian Petrică Păduraru a ieșit primul pe țară la testarea fizică a arbitrilor asistenți care a avut loc în luna februarie, la testarea teoretică obținând una din cele șapte note de 10 acordate la nivel național.

În acest moment, șase arbitri suceveni activează în primele trei eșaloane valorice din România: Sebastian Gheorghe – arbitru asistent FIFA, la Liga I; Sebastian Păduraru – arbitru asistent la Liga a II-a; Silviu Iftode – central, Andrei Pișta, Vlad Hazi și Alexandru Blanariu, cu toții arbitri asistenți, la Liga a III-a.